Покрай документалния филм за Дженифър Лопес - Halftime, успяхме да надникнем

...
Покрай документалния филм за Дженифър Лопес - Halftime, успяхме да надникнем
Коментари Харесай

Дженифър Лопес проговори за паник атаките

Покрай документалния филм за Дженифър Лопес - Halftime, успяхме да надникнем зад кулисите. Но освен на Супербоул, а и на това по какъв начин се приготвя изпълнителката за участията си.

Ясно е, че професионализмът е на доста високо равнище. Не сме и очаквали нещо по-различно. Но има и доста проблеми, които изникват в последния миг и основават стрес. Стрес, с който Джей Ло е привикнала през всички тези години.

Но се оказва, че не всеки път е било по този начин. Според Glamour, в своя имейл бюлетин - On the JLo, Лопес разкрива, че е имала паник офанзиви. Изпълнителката написа, че в даден интервал от живота си безусловно не ѝ е оставало време за сън и спяла сред три и пет часа на нощ.

Съчетанието сред недоспиване и непрекъснат стрес около работните задължения, естествено, се е оказало бомба със закъснител. Дженифър Лопес разяснява, че по през целия ден е била в студиото, а от време на време и през нощта, с цел да записва нова музика.

През уикендите пък е снимала видеоклипове. Джей Ло разяснява, че била към момента в 20-те си години и се е чувствала непобедима. Но един ден, до момента в който е стояла в каравана си на снимачната площадка, е схванала, че е надалеч от непобедима. 

Целият стрес и претоварване са споделили думата си. " Почувствах се физически парализирана, не можех да виждам ясно и имах други признаци, които ме изплашиха доста. " Разбира се, последвал е неотложен обзор, където е схванала, че просто би трябвало да забави темпото. И да стартира да се наспива.

В момента си дава сметка, че това е било паник офанзива, само че по това време даже не чувала за сходно нещо. Дженифър Лопес разяснява, че лекарят ѝ е споделил да спи най-малко седем или девет часа на нощ и да не пие кофейн. Също по този начин да тренира постоянно, с цел да се освобождава от напрежението, в случай че счита да продължи да работи толкоз доста.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР